Mozaïeken

Mozaïeken is een heerlijk ontspannende bezigheid en leidt (ook zonder enige kunstzinnige aanleg ;) al snel tot leuke resultaten. Er zijn diverse mozaïekmethodes, waarvan ik werk met de directe methode. Nadat je eventueel een ontwerp hebt getekend, plak je de stukjes tegel, spiegel e.d. direct op je ondergrond. Afhankelijk van je ontwerp (waar ik je natuurlijk mee kan helpen) kan je het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt!

In de agenda staat aangegeven wanneer er mozaïek avonden zijn, wel moet je van te voren even opgeven wanneer je komt en wat je wilt gaan mozaïken. Prijs is afhankelijk van wat je wilt maken. Er zijn voorbeelden en er is een ideeën map,
Hier volgt een prijslijst voor de dingen die je kunt maken.

Schaal 30,-
Groot vierkant hout dienblad 37,-
Groot hout dienblad 35,-
Klein hout dienblad 30,-
Rond zink dienblad 25,-
Grote spiegel 37,-
Vierkante grote spiegel 35,-
Kleine vierkante spiegel 27,-
Diepe ronde spiegel 30,-
Grote kruik 50,-
Grote bloempot 50,-
Ronde stenen kruik 35,-
Suiker en melk blad 25,-
Kip 27,-
Oliebol 27,-
Welkoms bord 30,-

Deze prijzen zijn inclusief twee gezellige avonden, De eerste avond mozaïeken en de tweede avond voegen. Voor verschillende stukken heb je meer avonden mozaïken nodig, voor deze extra avond reken ik 5 euro. Zo kan je heerlijk op je eigen tempo werken en verdergaan wanneer het je uit komt..

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een ondergrond te kopen of mee te nemen, dan bereken we van te voren wat de kosten daarvoor zijn.